Onze producten

tapijt / tapijttegels
Meer informatie
Linoleum (marmoleum)
Meer informatie
PVC vloer (vinyl)
Meer informatie
Rubber vloer
Meer informatie
Gietvloeren
Meer informatie
Ondervloeren
Meer informatie

De beslissing om een nieuwe vloer aan te schaffen is één, het komen tot de beste oplossing is een ander verhaal. Wij beschikken over een groot assortiment aan vloeren. Dit assortiment vloeren bestaat uit zowel harde als zachte vloeren. Onze adviseurs helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.  Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde merken en fabrikanten van over de hele wereld. Omdat wij veel zaken doen met deze fabrikant zijn onze inkoopprijzen scherp, wat automatisch betekent dat we u een aantrekkelijk prijs aan kunnen aanbieden. Dit tegen goede kwaliteit.

Ons assortiment vloeren

Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende producten in ons assortiment:

Verder vindt u nog in ons assortiment de volgende producten:

Laminaat, hout, betonlook vloeren, intelligente vloeren, inloopmatten, stoelpootbescherming en bulletin prikboard. Door te klikken op bovenstaande producten kunt u meer informatie ontvangen.

Schadeherstel, Reparatie & Onderhoud

Soms zijn we eigenwijs wanneer u van mening bent dat alles vervangen dient te worden. Wij adviseren dan juist om niets te vervangen, omdat een nieuwe polymeer laag of schoonmaakbeurt soms ook de beste uitkomst kan zijn. Wij kunnen het onderhoud van uw vloeren ook verzorgen. Evenals eventuele reparaties of schadeherstel. Lees er hier meer over.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak plannen of offerte aanvragen. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.