Betonlook vloeren

De betonlook vloeren hebben in korte tijd de vloerenmarkt veroverd. Projectvloeren Nederland – hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland – heeft deze betonlook vloeren in het assortiment. Vloeren en wanden met ‘basic beton’-uitstraling. Dit heeft BetonDesign van onze leverancier Forbo Eurocol.

De voordelen van onze betonlook vloeren:  

Onze betonlook vloeren brengen verschillende voordelen voor uw school, bedrijf of zorginstelling met zich mee. Namelijk:

  • Uw vloeren krijgen een prachtige industriele look;
  • De betonlook vloer is eenvoudig aan te brengen middels een dunne afwerklaag;
  • De betonlook vloer is ideaal in onderhoud;

Aanbrengen van de betonlook vloer

De betonlook afwerklaag, wordt direct op een geëgaliseerde ondergrond aangebracht. Dit is de innovatieve oplossing BetonDesign. Het resultaat is een strakke, vlakke betonlook vloer, met een industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat.

Er kan ook structuur in de afwerklaag aangebracht worden. Te gebruiken in kantoren, scholen maar ook bij zorginstellingen. De afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik is niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

Onderhoud van de vloeren

De betonlook vloeren zijn zeer eenvoudig te reinigen en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn de vloeren stofvrij, slijtvast en vuilbestendig. U heeft daardoor weinig om kijken naar uw vloeren. 

Gespecialiseerd in betonlook vloeren

Projectvloeren Nederland heeft aparte teams die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van de betonlook vloeren. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk, waardoor het moeiteloos op vrijwel iedere vloer of wand kan worden aangebracht. BetonDesign is ook bijzonder geschikt voor toepassingen waar hoge technische eisen aan worden gesteld.

Contact met Projectvloeren Nederland

Vraag onze verkoopbinnendienst (Jackie of Salisa) gerust om meer informatie of vul uw gegevens in bij de button snelofferte. Contact opnemen kan ook via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. 

betonlook vloeren