Snelofferte aanvragen

 

Het vergelijken van aanbieders is in veel gevallen een tijdrovende en kostbare zoektocht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken helpen wij u door een aantal eenvoudige opties te bieden. Op die manier kunt u tijd (en dus geld) besparen. Kijk hieronder welke optie voor u het meest geschikt is. *Voor eenmalige opdrachten onder de 100m2 raden wij aan een lokale partner te benaderen. 

  • Snelle prijsindicatie: Wilt u alleen een snelle prijsindicatie ontvangen zodat u een globaal beeld heeft betreffende de kosten voor een nieuwe vloer? Vul dan nu onze vloerencalculator in. U geeft het gewenste product en bijbehorend aantal m2 aan en er wordt direct een prijsindicatie weergegeven.
  • Adviseur op locatie: Bent u met spoed op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u zo snel mogelijk (het liefst morgen nog) een afspraak met één van onze adviseurs op uw locatie? Vul dan onze afspraakplanner in of bel 026-3121701.
  • Snelofferte: Toch liever snel een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. De offerte zal altijd een richtprijs zijn. Om een exacte prijsberekening te kunnen doen willen we uw huidige vloer even zien. Dit is kosteloos en u hoeft hiervoor niets te doen, een openstaande deur is voor ons voldoende! Eventueel nemen wij ter inspiratie een aantal stalen voor u mee.

Heeft u liever direct persoonlijk contact met ons, bel gerust naar Joy of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl.

Naam bedrijf

Contactpersoon

E-mailadres *

Telefoonnummer

Huidige vloer
Op dit moment ligt er:

Nieuwe vloer
Kies hieronder het type product waarin u geinteresseerd bent.
Kijk bij onze producten voor ons complete assortiment.

Ik wil graag een offerte ontvangen voor:

Aantal m2

Opmerking

*verplicht